Szolgáltatásaink

Akváriumok tervezése, kivitelezése: Cégünk vállalja egyedi méretű, különleges formájú akváriumok tervezését és kivitelezését. Mindig a szakmai követelmények figyelembetartásával igyekszünk a vevői igényeket maximálisan kiszolgálni. 

Kész akváriumok beszerzése, berendezése (EHEIM, JUWEL, TETRA, SERA,…..). Vállaljuk professzionális kész akváriumok beszerzését, kiszállítását, illetve teljes körű berendezését,beüzemelését.

Homáros,osztrigás,pisztrángos,pontyos.Vállaljuk éttermek,áruházak…. kereskedelmi célból tartott homáros,osztrigás,pisztrángos,pontyos akváriumok építését,teljeskörű üzemeltetését,karbantartását.

Karbantartás: Az akváriumok tökéletes működése érdekében,időközönként karbantartásuk javasolt. Ha nem tartjuk karban és nem megfelelően kezeljük, akkor nem sokáig lesz lakásunk, irodánk dísze. Havi,szerződéses és eseti vállalással,bízza szakképzett kollegáinkra akváriuma gondozását.

Akváriumok költöztetése: A költözés nem egyszerű feladat,főleg ha egy akváriumról beszélünk. Nem rakhatjuk be itt ,és ki ott, ez egy kicsit összetettebb munkát igényel. Cégünk rutinszerűen végzi a költöztetéseket, szakértelemmel, a halak, a növények és a vízháztartás sérülésének  minimalizálásával.

Bérbeadás: Céges és szerződéses ügyfeleink részére tartós bérleti lehetőségeket kínálunk ha éttermüket, irodájukat, ügyfél várójukat, szállodájuk lakosztályát, …. szeretnék még exkluzívabbá varázsolni. Emellett rendezvényeken, esküvőkön, gálákon, filmforgatásokon, díjátadókon, kiállításokon, …. emelhetjük megrendelőink környezetének színvonalát. Célunk az egyedi igények teljes körű kiszolgálása.

Telepítés, installáció: Vállaljuk meglévő üres üzemen kívüli, vagy nem megfelelően müködő akváriumok telepítését, illetve újratelepítését. Hívjon minket bizalommal és a szakértelem házhoz megy.